Over Ons

12 jaar geleden zijn wij begonnen met vuurwerkverkoop in een kleine bunker. Na enige jaren zijn wij op uitnodiging van een importeur zelf naar China gegaan om te zien en ervaren hoe en waar het vuurwerk wordt gemaakt. Hier hebben we goede contacten opgedaan en vorig jaar hebben we dan ook besloten om zelf vuurwerk te gaan importeren. Dit omdat we vuurwerk van kwalitatief hoog niveau tegen concurrerende prijzen in vergelijking met Duitsland wilden verkopen.

Naast eigen import is onze bunker inmiddels vier keer zo groot geworden en hebben we ook een opslag in Rheine, Duitsland. Hierdoor is de opslag capaciteit aanzienlijk vergroot en kunnen wij de groeiende vraag naar de Pangu lijn in Nederland bedienen.

Onze winkel in Fleringen is sinds dit jaar ook uitgebreid waardoor er geen wachttijden meer zijn. Ook hebben we onze website vernieuwd en is het nu mogelijk om in onze winkels via je telefoon je vuurwerk te bestellen.

Er is volop parkeergelegenheid, dus wij nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze grote showroom!